Laster Mat og drikke...

Et periskop som stirrer inn i naturens eget spisskammer

I vår tilnærming til mat og arkitektur fungerer stedet som et levende kikkertsikte, åpent for de små, fortryllende områdene i havet og det rike mangfoldet der. Bygningen oppleves som en nostalgisk "sjøkikkert", som du la hodet inntil og senket det under vannflaten. Dette gir muligheten til å fordype seg i den fantastiske verdenen som utfolder seg der nede.

 

Her kan du se vår kvelds-meny >
Menyen kan endre seg noe på kort sikt i forhold til det du vil se her. Vi endrer også menyen i sesong, men våre sesongendringer vil hele tiden være oppdatert her. Lunch-menyen vår er en tilpasset lunch-versjon av middags-menyen.

Vi sender vinkart på forespørsel - venligst kontakt oss på epost wine@under.no 

Bernt Vindu

Bernt Sætre, vår dyktige kjøkkensjef, er en ekspert på å fange essensen av nære ting – de små elementene rett utenfor våre vinduer. Han nærmer seg omgivelsene og råvarene med et lærerikt perspektiv og verdsetter tilstedeværelse, mangfold og tradisjoner. En «kikkert-tilnærming», som om man titter inn i naturens eget spiskammer. Mot havet, skogen og jordene som vil sørge for vår fremtidige matforsyning, og inn mot mattradisjonene våre forfedre satte så høyt.

Vi er overbevist om at du vil oppleve de flytende overgangene når du besøker oss – overgangen fra over og under vann, og overgangen mellom tradisjon og nåtid. Men fremfor alt vil du merke hvor mye hjerte vi legger i smak og historiefortelling.

Vi vil servere deg en fast set-meny som består av 10-12 retter og vil være sesongbasert. Vi roterer noen retter basert på sesongen og hva som er tilgjengelig for oss.

 

Prisene våre:

  • Set Meny (10-12 retter)
    Set Meny middag tirsdag-fredag NOK 1950 per person
    Set Meny middag lørdager NOK 2250 per person

  • Abyss
    En vinpakke som åpner døren til unike og spennende smaksopplevelser av kvalitativ – og moderne vinifikation, som har utgangspunktet er den klassiske stilen men med fokus på en bærekraftig tilnærming til vinproduksjonen.
    NOK 1950

  • Meadow
    Vår alkoholfrie drikkepakke er inspirert av naturens mangfold og utviklet av våre sommelierer. Den inneholder håndlagde juicer med lokale råvarer som er spesielt komponert for å komplementere menyens retter.
    NOK 1250


  • Sommeliers experience
    Våre sommelierer setter sammen en personlig vinopplevelse ved å velge eksklusive flasker fra vår omfattende vinkjeller. Vi byr på førsteklasses viner fra velrenommerte produsenter og utvalgte årganger, og garanterer en førsteklasses vinopplevelse. 
    Denne opplevelsen må forhåndsbestilles på wine@under.no Pris fra NOK 6000. Min. 4 personer.

Lunch:
Lunch serveres i perioden april til september. Vennligst følg med i vår booking-kalender på hvilke dager.

  • Set-meny (5-6 retter) NOK 1450 per person
  • Vinpakke (4 glass) NOK 850
  • Alkoholfri pakke (4 glass) NOK 650