Loading...

Et periskop som stirrer inn i naturens eget spisskammer

I vår tilnærming til mat og arkitektur fungerer stedet som et levende kikkertsikte, åpent for de små, fortryllende områdene i havet og det rike mangfoldet der. Bygningen oppleves som en nostalgisk "sjøkikkert", som du la hodet inntil og senket det under vannflaten. Dette gir muligheten til å fordype seg i den fantastiske verdenen som utfolder seg der nede.

Bernt Vindu

Bernt Sætre, vår dyktige kjøkkensjef, er en ekspert på å fange essensen av nære ting – de små elementene rett utenfor våre vinduer. Han nærmer seg omgivelsene og råvarene med et lærerikt perspektiv og verdsetter tilstedeværelse, mangfold og tradisjoner. En «kikkert-tilnærming», som om man titter inn i naturens eget spiskammer. Mot havet, skogen og jordene som vil sørge for vår fremtidige matforsyning, og inn mot mattradisjonene våre forfedre satte så høyt.

Vi er overbevist om at du vil oppleve de flytende overgangene når du besøker oss – overgangen fra over og under vann, og overgangen mellom tradisjon og nåtid. Men fremfor alt vil du merke hvor mye hjerte vi legger i smak og historiefortelling. Vi vil servere deg en fast set-meny som består av 10-12 retter og vil være sesongbasert.

Vi roterer noen retter basert på sesongen og hva som er tilgjengelig for oss.

Pris for middag/kveld:

  • Set-meny (10-12 retter) NOK 1950 per person
  • Vinpakke inkludert aperitiff NOK 1250
  • Oppgradert Vinpakke fra en verden med vin i all sin skjønnhet - inkludert aperitiff NOK 1950
  • Alkoholfri pakke inkludert aperitiff NOK 750

Priser lunch:

  • Set-meny (5-6 retter) NOK 1200 per person
  • Vinpakke inkludert aperitiff NOK 650
  • Alkoholfri pakke inkludert aperitiff NOK 450