Loading...

Jobb hos oss

Vi pleier å si at å jobbe her er en livsstil. Ikke fordi det ikke er tid til noe annet enn jobb, men at det handler om å være engasjert i det vi gjør. Vi legger stor vekt på å skape en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

Du vil få rikelig med tid til å utforske den fantastiske naturen som omgir oss, både til sjøs og til lands. Vi oppmuntrer teamet til å bruke naturen aktivt, og vi ser på det som en mulighet for læring og utforskning, både i arbeidstiden og i fritiden.

Evnen til å trives i den rolige atmosfæren her i området rundt oss er viktig. Men hvis du også søker mer urbane impulser, tilrettelegger vi for lange fridager annenhver helg.

Viktigst av alt er at du virkelig må være lidenskapelig opptatt av faget ditt. Lidenskap for smak, råvarer, matens historie, og ha en genuin interesse for å formidle dette til våre gjester. Vi ønsker å feire og fremme mangfoldet som finnes både i den blå og grønne naturen rundt oss, samtidig som vi ønsker å bevare og løfte frem våre forfedres matkultur. Å være komfortabel med å tilbringe tid utendørs er nødvendig, da en betydelig del av arbeidshverdagen tilbringes både på havet og i skogen. 

Vi har store ambisjoner for den lille restauranten vår, med et team der alle er like viktige.

I samarbeid med Lindesnes Havhotell, som ligger kun 200 meter unna, tar vi også imot lærlinger. Hvis du er interessert i en spennende læretid og deler vår lidenskap for bærekraftig bruk av havet, vil vi gjerne høre fra deg.

Vi søker:

  • Sous Chef
  • Kokk
  • Sommelierer
  • Sesongansatte CDP (mai til september)
  • Sesongansatte Front of House (mai til september)

Vi tilbyr konkuransedyktige vilkår, rimelig personalbolig og er ellers behjelpelig med det du skulle trenge.

Vi gleder oss til å høre fra deg!